Eerste Amadeus activiteit in Wings: 1 februari

We hoopten erop, duimden ervoor, spraken elkaar moed in, en ja:  we mogen weer onze culturele dinsdagmiddagactiviteiten houden! Gelukkig heeft de Programma-commissie niet stil gezeten en is het programma voor de komende maanden grotendeels ingevuld.

We kunnen niet wachten en houden dinsdagmiddag 1 februari onze eerste culturele activiteit. Door wat verschuivingen in de planning wordt dit de lezing die wijkgenoot en cultuurhistoricus Tanny van der Wolf later zou houden in het kader van Internationale Vrouwendag, met als onderwerp: Werkende vrouwen in vroegere tijden (met de nadruk op de Gouden Eeuw). Zij zal met diverse voorbeelden en schilderijen laten zien dat het beeld van de Hollandse huisvrouw die niet buitenshuis werkte, maar het huis schoon hield en de kinderen opvoedde, niet klopt.

Houdt u wel rekening met de nog geldende Corona-maatregelen: QR-code op telefoon of geprint en mondkapje. Aangezien we nog de 1,5 meter in acht moeten nemen, kunnen we niet de maximale capaciteit van de zaal gebruiken, dus: vooraf aanmelden!!

Datum en aanvang: dinsdagmiddag 1 februari, 14.00 uur
Plaats: Buurthuis Wings, Mozartlaan 195
Aanmelden via: aanmelden@stichtingamadeusdenhaag.nl
Entree: € 2,50 (contant, liefst gepast).

Binnenkort vindt u op deze site het volledige programma voor de komende maanden.