Zondagochtendconcerten bij Amadeus

Laatste zondagochtendconcert dit seizoen

Op zondag 12 juni zullen enkele leden van het Residentieorkest weer in samenwerking met Amadeus een concert verzorgen in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Altijd een mooie ervaring op zondagochtend: een bezoek aan de voormalige Bethelkerk voor een klassiek concert door leden van het Residentieorkest. Maar helaas, door de verbouwing van die kerk liggen de concerten al een tijdje stil. Daarom heeft het bestuur van Amadeus gezocht naar een andere locatie. Dit heeft geleid tot een bijzondere samenwerking tussen Amadeus en cultuuranker Loosduinen | Nieuw Waldeck. Gezamenlijk organiseren ze een muzikale ochtend voor u!
Het programma wordt later bekend gemaakt.

Datum en tijd van het concert: zondag 12 juni om 11.00 uur in de bibliotheek aan de Rossinilaan.

Toegang gratis, reserveren verplicht via de website van de bibliotheek
of via onderstaande link:  https://www.bibliotheekdenhaag.nl/activiteiten/activiteiten/nieuw-waldeck/muzikaal-uitstapje-van-amadeus-naar-bibliotheek-nieuw-waldeck1.html

Een vrijwillige bijdrage voor Stichting Amadeus wordt gewaardeerd.

Komt u genieten van de prachtige klassieke muziek en de gezellige huiskamersfeer?