Dineren bij Amadeus

Vanaf september kunt u weer 2 keer per maand op vrijdag dineren bij Amadeus, de 1e vrijdag een wisselend menu verzorgd door Marianne, de 3e vrijdag Indonesisch verzorgd door Cindy.

3 september: Marianne

17 september: Cindy

Voor beide geldt:

• Kosten € 10,00 per persoon (inclusief een kopje koffie/thee, andere consumpties voor eigen rekening).
  • Alleen bedoeld voor wijkbewoners.
  • Slechts 1 introducĂ©(e) per persoon toegestaan.
  • Inloop vanaf 17.30, aanvang diner 18.00

Aanmelden vanaf 14 dagen vooraf tot en met de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd.
Dit kan via info@stichtingamadeusdenhaag.nl, of persoonlijk op de tijdstippen dat de huiskamer geopend is. Bij aanmelden naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en postcode vermelden.
De aanmelding is pas definitief als op de dinsdag voorafgaand aan de maaltijd de betaling binnen is, op bankrekeningnummer: NL84 ABNA 0818 6523 73, ten name van Stichting Amadeus, Den Haag of via de pin in de Huiskamer.