Dineren bij Amadeus

U kunt weer 2 keer per maand op vrijdag dineren bij Amadeus, de 1e vrijdag een wisselend menu verzorgd door Marianne, de 3e vrijdag een Indische maaltijd.

5 november: Marianne (aanmelden vanaf heden – 3 november), € 10,– per persoon

Of de Indische maaltijd (€ 15,– per persoon) doorgaat, wordt later bekend gemaakt

Let op:

• Maaltijdprijs is inclusief een kopje koffie/thee, andere consumpties voor eigen rekening.
  • Alleen bedoeld voor wijkbewoners.
  • Slechts 1 introducé(e) per persoon toegestaan.
  • Inloop vanaf 17.30, aanvang diner 18.00.
  • Corona QR-code tonen.
  • Vooraf aanmelden en betalen: persoonlijk op de tijdstippen dat de huiskamer geopend is (di- en do-middag) of via aanmelden@stichtingamadeusdenhaag.nl. Bij aanmelden naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en postcode vermelden.
  • Aanmelden tot en met uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de maaltijd.
  • Vooraf betalen: contant, via pin of bankrekeningnummer: NL84 ABNA 0818 6523 73, ten name van Stichting Amadeus. Vermeldt u bij de bankoverschrijving wel uw naam en de datum van de maaltijd.

Als u via een bankoverschrijving betaalt, ook dan graag éérst aanmelden, persoonlijk of via email.