Activiteiten

Tijdens de verbouwing van onze locatie aan de Traviatastraat zetten wij onze activiteiten op de dinsdagmiddag voort in buurtcentrum Wings, Mozartlaan 195. Dat is zowel vanaf de Mozartlaan als vanaf de Laan van Meerdervoort (via het bospad) bereikbaar.

Om de twee weken wordt er een culturele activiteit gehouden: een lezing, excursie of muziekmiddag. Het programma en nadere informatie daarover vindt u op de pagina Culturele dinsdagmiddagactiviteiten Amadeus.

De andere dinsdagmiddagen bent u tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om een kopje koffie of thee te drinken, een praatje te maken met Amadeus vrijwillig(st)ers of informatie te vragen. Op deze middagen zal er soms een kleinschalige activiteit worden georganiseerd, zoals voorlichting over oplichting bij internetbankieren of wat de ouderenconsulent voor u kan betekenen. Op de pagina Huiskameractiviteiten vindt u daar meer informatie over.

Ook hopen wij binnenkort weer concerten door leden van het Residentie-orkest te kunnen organiseren.